Jak se dělá Pasta Fidli?
Příležitost nahlédnout do kuchyně výrobců čerstvých těstovin a odnést si nějaké to kulinářské tajemství přináší sobotní dopolední dílna. Pro děti tu bude od 10 h připraveno čerstvé těsto, budou ho plnit lučinou, bazalkou, sušenými rajčaty,... A pak si své raviolky mohou uvařit a sníst.
Na zkušenou k nám 12. 7. poprvé zavítá české ghíčko - čistý máselný tuk pro teplou i studenou kuchyni. Ve stánku bude spolu s luštěninovými pochoutkami Damodara.
Zelináři z Vícemil dovezou mrkev, petržel, červenou řepu, cibulku, kedlubny, cukety, okurky, mangold, toskánskou kapustu, kadeřávek a čerstvé bylinky. Kubešovi doplní svou nabídku z minula o nakládačky a meruňky. A Kateřina Červená ze Řevnic přiveze své cukety, cukety a cukety, kedlubny, okurky, fazolky, hrášek a možná už i kukuřici.
Vzhledem k dovolenkám i jiným okolnostem vynechají tentokrát včelaři, nebude mošt a olej, jinak by sestava měla být jako obvykle.
—————
Kontakt
Černošické trhyu mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice
Lucie Jislová
(+420 604 316 775)
Eva Bachiri
(+420 733 730 725)
Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)
info@cernosicketrhy.cz