04.08.2010 22:30

Chlazená kuřata svou účast nepotvrdila, bude však více zeleniny

V sobotu 7.8. dorazí na trh k hotelu Kazín již 12 prodejců. Novinkou bude pan Smotlacha z Hlavence, který sortiment zeleniny rozšíří o různé druhy rajčat, paprik a okurky. Stánek s chlazenými kuřaty svou účast na trhu ještě nepotvrdil, nicméně počítáme s nimi do budoucna.

Jinak zde na vás bude čekat zelenina paní Koudelkové, v jejíž bohaté nabídce bude špenát, brambory, mrkev, cibule, okurky, nakládačky, cukety, petržel, mangold, květák, zelí, kapusta, česnek, bazalka, máta a řezané květiny.

Pan Sýkora vám nabídne své bioprodukty - mléko, kozí sýry, vajíčka, brambory, mrkev, cibuli a rajčata, můžete se těšit na uzeniny a lahůdky z davelského řeznictví a uzenářství pana Sváčka, na nakládané hermelíny a jiné dobroty "s příběhem" z chráněné dílny ve Slapech a lažanské mošty, sirupy To a jahodové víno Fragolíno z nabídky pana Siváka.

Přijeďte si nakoupit brambory vypěstované rodinou Linhartů z Roblína, pečivo černošické pekárny Veselý, biobylinky pana Horského z Vonoklas, či víno pana Pálka z Úval. Nezapomněli jsme ani na sezónní ovoce! Pan Buřil z Horních Bořkovic nabídne opět meruňky, paní Kočnarová pak jahody, maliny, borůvky a broskve. A jako upomíku či sladkost ke kávě si můžete z trhu odnést doma pečené a ručně malované perníčky paní Jeřábkové z Nučic.

Tešíme se na vás, vaše Černošické trhy!

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.