01.09.2010 21:52

4. září potkáte na trhu hned tři nové prodejce

Trh se nám stále rozrůstá a my se snažíme vymezený prostor maximálně využít.

Můžete se tedy nově těšit na stánek s chlazenými kuřaty pana Berana z Pracejovic, na výpěstky farmy  z Bykoše (dýně, cukety, salátovky, bylinky a řezané květiny) a hrnkové květiny paní Hronové.

Tradiční stánek paní Koudelkové bude nabízet špenát, dýně Hokaido, brambory, jablka, bazalku, majoránku, petrželku, mangold, červenou řepu, mrkev, kopr, okurky, cukety, chilli, řezané květiny a jiné. Pan Linhart opět doveze svůj vozík plný brambor a Dobrá farma zastoupená panem Sýkorou bude prodávat své výpěstky ekologického hospodaření - mrkev, petržel s natí, cukety, dýně hokaido, cibuli (žlutou a červenou),  patizón, mléko a domací tvaroh.

Kdo se chystá nakoupit davelské uzeniny a jiné speciality pana Sváčka, nebude zklamán. Další masné výrobky pak najdete u pana Macha, který prodává speciality z Českého ráje.

Sladké koláče i slané pochoutky pro vás napeče Pekařsví Veselý z Černošic. Paní Jaroňová z Hukvaldské pekárny opět přichystá své výtečné "Lopaťáky" a jiné sladké hříchy.

Pan Sivák ze sadů Bříství bude mít v sortimentu Lažanské mošty, med, mák, sirupy z bylinek, jablečné lupínky a jablka odrůdy Delbarestivale navážená v sáčcích po 3 kilech. Pan Fabián z Dobřichovic přiveze vynikající Lhenickou 100% ovocnou šťávu balenou v 5litrových krabicích.

Paní Kočnarová se na trh chystá s medem, medovinou a burčákem.

Kdo si oblíbil víno pana Pálka z Úval bude mít příležitost si o tomto lahodném moku pohovořit se samotným vinařem. A chybět nebudou ani nakládané hermelíny, jejichž koupí podpoříte chráněnou dílnu v obci Slapy.

Pan Smotlacha s rajčaty a paprikami se nám na tento trh omluvil.

Těšíme se na Vás, Vaše Černošické trhy!

 

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.