28.07.2011 21:35

Pestrá nabídka zeleniny a prezentace Berounského Medvěda, to je trh 30.7.

V sobotu budete moci vybírat zeleninu hned u šesti prodejců: pana Bořka z ekofarmy Latifundie u Dobříše (fazolky, hrachové lusky, salát aj.), pana Smotlachy z Hlavence (různé druhy rajčat, papriky), rodiny Koudelků (široká nabídka listové zeleniny, bylinek, brambory, cibule, mrkev, cuketa aj), pana Sýkory z ekofarmy Dobrá farma, u stánku pana Nahodil, který vozí zeleninu a ovoce vypěstované v Němčičkách panem Procházkou, a nakonec u rodiny Linhartů z Roblína (brambory).

Nově se svou prezentací pivních specialit přijede rodinný pivovar Berounský Medvěd. Nebude chybět ani stánek s mošty značky Stará dáma, lahodné víno výrobce Miloše Pálka a skvělá káva a francouzské palačinky Kavárny Ke Kořenům.

Těšit se můžete i na lopťáky a jiné sladké pochoutky Hukvaldské pekárny a pestrý sortimen zboží, včetně proslulé Radotínské šumavy Černošické pekárny.

Uzeniny budete moci zakoupit u pana Stříteckého z Řevnic a u stánku lahůdkářství pana Sváčka. Kdo se těší na chlazená kuřata z Pracejovic, nebude zklamán. Máte-li zálusk na droby, doporučujeme si přivstat!

Svou účast potvrdil i výrobce Diana fish se svými rybími specialitami a čerstvými rybami. Po velmi dlouhé odmlce budete moci okusit produkty rodiny Homolů z Bělče - kravské přírodní sýry, čerstvé mléko, tvaroh a jiné mléčné produkty. Podobnou nabídku ovšem v ekokvalitě budete moci nakoupit u pana Sýkory. Jím prodávané kravské mléčné výrobky pocházejí z farmy pana Šmakala. Rodina Čápů sortiment rozšiřuje o produkty z kozího mléka.

K dostání budou i čertsvá vajička z podestýlkového chovu pana Kubáta z obce Jezero u Benešova.

Trh rozzáří pestré květiny vypěstované paní Hejtmánkovou

 

Tedy tuto sobotu,

těšíme se na Vás,

Vaše TAK o.s.

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.