14.10.2010 19:45

Hurá, je tu zase trh!

Léto už nám definitivně dalo vale, ale naše trhy mají stále co nabídnout.

Opět máme nováčky – budete moci ochutnat a nakoupit uzené, přírodní i grilované korbáčiky a parenice pana Viňáka, jablka (Golden Delicious, Janagold a jiné) a bezinkovou šťávu pana Oršoše z Řevnic, sýry mlékárny Grand Moravia, čerstvý mošt pana Fejfara z Bělče a objeví se i stánek s trdelníkem a kávou a svařákem pro zahřátí.

Z občasných prodejců se u nás v sobotu ukáže pan Levý ze Včelí farmy s nabídkou medů a medových výrobků a nakládané hermelíny tentokrát budou z výroby paní Pokorné z Prahy.

Paní zelinářka Koudelková bude mít v sortimentu dýně, jablka, mrkev, cibuli červenou i žlutou, petržel, kapustu, zelí, špenát, červenou řepu, černou ředkev, rukolu, mátu aj.

Náš stánek vám nabídne víno pana Pálka z Úval a horké přírodní bylinné sirupy To. Své místo zaujme i pan Fabián s nabídkou 100% ovocné lhenické šťávy v pětilitrovém balení.

Farma Čapí letka přijede se svou obvyklou nabídkou mléčných výrobků (mléka kozího i kravského a čerstvých kozích sýrů) a brambor. Svou účast tentokrát potvrdila i rodina Linhartů s bramborami z Roblína.

Černošické pekařství Veselý pro vás napeče slaného i sladkého pečiva, Hukvaldská pekárna zas nabídne své lopaťáky a jiné koláče.

Z uzenin bude zastoupen pouze pan Sváček se svým sortimentem uzenářských i jiných lahůdek, pan Mach prodávající speciality Českého ráje se pro tentokrát odhlásil. Stejně tak Dobrá farma s bio produkty se v sobotu nedostaví. (Proto prázdné lahve od mléka nechejte doma.)

Těšíme se na vás, vaše Černošické trhy.

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.