20.04.2011 21:33

Co Vám nabídne velikonoční trh?

Většina prodejců z minulého roku nám zůstala věrná a tak se můžete těšit na jarní zeleninu a květinovou sadbu rodiny Koudelků, speciality a nejen davelské uzeniny pana Sváčka, pečivo Hukvaldské i Černošické pekárny, která přislíbila napéct velikonoční mazance, chlazená kuřata z Pracejovic, parenice a korbáčiky rodiny Viňáků, svěží vína pana Pálka, bylinné sirupy, rozšířenější sortiment bio mléčných výrobků (mléko, sýry kozí i kravské, tvaroh, jogurty) a ekologicky pěstovanou zeleninu od pana Sýkory, černošický med od Jožina a zeleninovou a květinovou sadbu paní Hronové.

Nově se na trhu objeví další zeleninový a ovocný stánek sdružení několika malých pěstitelů (zeleninová farma Ovčáry, ovocný sad Velké Bílovice, ovocný sad Libějovice, sběrna borůvek Suchdol nad Lužnicí a jahodová plantáž Sedlčánky). V sobotu by v jejich nabídce měly být  jablka, hrušky, brambory, cibule, jarní cibulka, ředkvičky, kedlubny, hlíva, žampiony, salátovky, česnek, pažitka, petržel, celer.

Máme novou značku moštů - Stará dáma, které májí neskutečně širokou škálu chutí. V nabídce budou jak ovocné jednodruhové i míchané 100% přírodní šťávy, tak zeleninové mošty, a to v litrových i pětilitrových baleních.
 
Z nedaleké Bělče k nám zavítá rodina Homolů s vlastními mléčnými výrobky a mlékem. Mají vynikající tvaroh, balkánský sýr, korbáčiky a různě naložené sýrové kostky.
Z větší dálky, lašska, budou dle prvorepublikové rodinné receptury pečené slané tyčinky. A také moravská vína z malých rodinných sklepů - Vinařství Antonín Cícha, Vinařství Antonín Straka, Vinařství Maděřič, Vinařství u Kapličky, Vinařství VínaCZ aj.
 
 
Těšíme se na viděnou tuto sobotu!
Vaše Černošické trhy.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.