15.09.2010 22:02

Co přinese sobotní trh?

Opět máme několik novinek! Ty, kdo na náš trh chodí pro čertsvé mléko a vajíčka, jistě potěší učást farmy Čapí letka z Mokřic, která kromě čerstvého kravského a kozího mléka a vajíček nabídne i tvaroh, několik druhů sýrů, jogurty a také chutné brambory. Kdo nestihl zajít do lesa na houby, bude mít příležitost u pana Hrbka z Černošic nakoupit ekologicky pěstované žampiony, či hlívu ústřičnou a několik nejen polévkových bylinek – pažitku, naťovou petrželku a libeček. Paní Minaříková z Lochkova bude prodávat renklódy ze své zahrádky. Nově se také můžete těšit na med rodiny Misauerových z Černošic.

Zeleninu budete moci nakoupit u rodiny Koudelkových z Ořecha, která nabídne česnek, mrkev, petržel, zelí, kapustu, cibuli, cukety, špenát, okurky, jablka, mátu, libeček, majoránku, kopr, řezané květiny a jiné. Rodina Linhartových z Roblína opět přijede s vozíkem plným brambor.

Pan Sýkora přiveze hlavně mléčné výrobky(mléko, tvaroh, jogurty), ale i zeleninu (dýně, cukety, mrkev, petržel, okurky, ředkvičky a možná ještě nějaká rajčata).

Tradičně se na trhu objeví dvoustánek pana Sváčka s uzeninami z Davle a jinými specialitami a pak také pan Mach s regionálními uzenářskými produkty Českého ráje.

Po minulém úspěchu i tentokrát přijede pan Beran z Pracejovic s chlazenými kuřaty.

Jistotou je i vynikající pečivo pekárny Veselý z Černošic a sladké pochoutky Hukvaldské pekárny.

Pan Fabián z Dobřichovic přijede se svou zásobou Lhenické 100% přírodní šťávy. Vinař pan Pálek z Úval vám i s ochutnávkou nabídne své skvělé víno.

Paní Hronová z Dolních Stupic trh zpěstří hrnkovými i sušenými květinami a nebude chybět ani stálý stánek s nakládanými hermelíny, jejichž koupí přispíváte na chráněnou dílnu ve Slapech.

Z našich trhů se nám bohužel odhlásil pan Sivák, jenž nabízel Lažanské mošty, sirupy To, Fragolíno aj., a pak také zelinář pan Smotlacha z Hlavence. Oboum děkujeme za účast a těšíme se na příští rok!

Tedy v sobotu HURÁ na TRH!!

Vaše Černošické trhy

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.