01.06.2011 23:14

Zase o něco pestřejší sortiment

 Ač to se to možná nezdá, vytrvale se snažíme náš trh obohacovat o další prodejce. Bohužel ne všichni u nás zůstávají a letošní boom farmářských trhů nám situaci neusnadňuje. Černošice svou kupní silou nemohou soupeřit s většími městy a zdá se, že nedaleký Beroun je pro nás v tomto směru vážnou konkurencí. Nicméně nás optimismus neopouští a my věříme, že se Černošický trh udrží a bude atraktivní pro prodejce i nakupující.

Co se tedy bude prodávat tuto sobotu?

Novinkou bude nabídka čerstvých, uzených a nakládaných ryb a mořských plodů od výrobce rybích specialit Diana a pak také stánek Hradeckých delikates s pestrou nabídkou bylinných olejů, různými druhy čatní, nakládaným sušeným česnekem a sušenými rajčaty a netradičními marmeládami.

Rozhodně nebude chybět čerstvá zelenina a bylinky paní Koudelkové, ani květiny a sazenice paní Hronové.

Ze sortimentu mléčných výrobků se můžete těšit opět na pana Sýkoru (nezapomeňte s sebou vzít vratné láhve na mléko) s čerstvě nadojeným biomlékem, různě ochucenými čerstvými sýry a tvarohem. V jeho nabídce nebude chybět ani čerstvá zelenina - salát, jarní cibulka a ředkvičky, a také žitná, špaldová a pšeničná mouka v bio kvalitě. Přijedou i farmáři z Čapí Letky se svými výrobky z kozího mléka. Rodina Homolů z Bělče na tento a zřejmě ani další trhy nedorazí, ale požádali jsme pana Sýkoru, aby svůj mléčný sortiment rozšířil.

Občerstvit se tentokrát budete moci nejen mošty značky Stará dáma a přírodními sirupy To, ale také skvělou italskou kávou Vescovi. Chybět nebude ani lahodné bílé a červené víno vinaře Pálka.

Z pečiva budete moci nakoupit sortiment Černošické pekárny, která nabízí i Radotínský chléb (Radotínská i Černošická pekárna mají v současné době stejného provozovatele) a sladké koláče paní Jaroňové - Hukvaldské pekárny.

Nebude chybět ani dvojstánek pana Sváček s vybranými lahůdkovými uzeninami a jinými specialitami.

Pro tento trh jsme přichystali milé překvapení pro děti, a to tvořivou dílničku, která, jak doufáme, děti bude bavit a rodičům dovolí v klidu nakupovat a klábosit. Předpokládáme, že dílničky bude otevřená od 10 hod.

Děkujeme za vaši přízeň, těšíme se naviděnou v sobotu,

Vaše TAK o.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Černošické trhy

u mokropeského nádraží
Zdeňka Lhoty 505
Černošice


Lucie Jislová
(+420 604 316 775)

Eva Bachiri
(+420 733 730 725)

Kristýna Petrová
(+420 604 862 449)




Trh připravuje

Karlštejnská 261

252 28 Černošice

IČ: 22903321


Tyto webové stránky jsou vytvářeny za finanční pomoci Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí.